Profita acum de cel mai bun raport pret/calitate pentru aspiratoare cu generator de aburi!

Generatoare de ozon

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Generatoarele de ozon au devenit din ce in ce mai populare, in special odata cu dezvoltarea optiunilor pentru uz casnic. Astfel, in ziua de astazi, poti asigura igienizarea completa chiar si a unei incaperi din locuinta ta. Generatorul de ozon nu mai este un dispozitiv destinat exclusiv clinicilor medicale si spitalelor, printre altele.

Oferta noastra include produse care poarta marca Bieffe, brand cu o prezenta pe piata echipamentelor de curatare si igienizare de peste 30 de ani. Garantia calitatii, precum si pretul avantajos nu pot fi puse astfel la indoiala!

Ce este un generator de ozon?

Cunoscut ca si aparat de ozonificare, acest dispozitiv este un sterilizator natural care actioneaza cu succes impotriva sporilor, mucegaiurilor, virusurilor, bacteriilor si acarienilor, printre altele. Acesta este plasat si activat intr-un spatiu (conform nivelului sau de eficienta), actionand asupra aerului care este circulat prin aparat.

Industria generatoarelor de ozon nu este una noua. Primul aparat de ozon industrial a fost dezvoltat in 1857. Desi folosea principiile si tehnologiile vremii de atunci, scopul final era acelasi – schimbarea structurii moleculare a aerului, astfel creand (generand) ozon.

Cum functioneaza un aparat de ozon?

Dupa cum a fost mentionat, un aparat de ozon actioneaza asupra aerului – O2. Aerul este materia prima in generarea de ozon. Aceste generatoare de ozon au rolul de a incarca aerul care circula prin acesta cu o sarcina electrica. 

Sub influenta sarcinii electrice, o parte din atomii de oxigen sunt despartiti in atomi singulari. Acestia, fiind instabili, se alatura rapid atomilor de oxigen care nu au fost afectati de sarcina electrica. Pe scurt – O2 plus un atom singur de oxigen rezulta O3 – anume ozon.

Ozonul, la eliberarea in spatiul de sterilizat, elimina complet mirosurile neplacute, bacteriile, virusurile, fumul si in general aproape orice tip de contaminant daunator.

Cat de puternice pot fi acestea aparate de ozonificare?

Un aparat de ozonificare poate steriliza spatii de pana la 100 m3, caz in care acesta este folosit cu precadere la nivel rezidential sau in clinicile de dimensiuni mici. Totusi, exista si aparate ozonificare care pot gestiona spatii cu dimensiuni de pana la 1550 m3 (si nu numai).

Astfel, un aparat cu ozon poate fi destul de puternic pentru a steriliza complet – depozite, restaurante, hoteluri, scoli, cantine, facilitati sportive si multe altele.

Desigur, desi eficienta creste in cazul unui aparat mai puternic, viteza de sterilizare nu poate fi comparata cu cea a unui aparat cu ozon care este conceput pentru spatii de dimensiuni mici. De exemplu, aceste generatoare de ozon pot, in teorie, steriliza un spatiu de 150 m3 in doar 30 de minute. In cazul unui spatiu de 1550 m3, sterilizarea se va realiza in 270 de minute.

Profita chiar acum de reduceri – generatoare de ozon la cel mai bun pret!

Descopera oferta magazinului nostru online si achizitioneaza un generator de ozon pentru locuinta sau afacerea ta. Acesta reprezinta standardul prezentului cand vine vorba de sterilizarea corespunzatoare si eficienta a unui spatiu de dimensiuni mici, medii sau mari.

Alaturi de o strategie de curatare optima si desigur, de grija pentru cei din jur, un aparat cu ozon devine indispensabil!

Suport clienti Luni – Vineri: 10:00-17:00

+40786464234 contact@generatoaredevapori.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!