Suntem o echipă de tineri ambițioși preocupați de promovarea produselor destinate curățării și îngrijirii, acestea fiind accesibile atât pentru uz casnic cât și industrial, capabile să satisfacă cele mai exigente cerințe la standarde înalte de calitate.

Generatoarele de vapori BIEFFE sunt destinate utilizării în restaurante, hoteluri, supermarket-uri, cabinete medicale , cabinete stomatologice, saloane de frumusețe. Iar dat fiind faptul că acestea au o arie vastă de utilizare și posibibilatea realizării unei mari varietăți de acțiuni de curățare sunt pe larg folosite şi de către companiile de cleaning, în spălătorii auto şi la îngrijirea de cai.

Online Magazinul generatoaredevapori.ro are drept scop sa ofere clientilor nostri produse ecologice, uşor de utilizat care asigură obținerea unui efect maxim pe unitate de efort

Existența noastră reprezintă o totalitate de ”factori” componenți pe care conștient sau fără să ne dăm seama îi neglijăm. Îmbucurător este faptul că din ce în ce mai mulți oameni aleg să își poarte de grijă. Calitatea vieții este nominalizată drept principal factor care determină longevitatea iar igiena spațiului și a mediului în care activăm reprezintă subcategoria care necesită o atenție aparte.

Pentru a putea avea un mediu sigur, curat si igienizat, este necesar ca acesta sa fie permanent îngrijit si curăţat fără a utiliza diferiţi solventi. Vaporii sunt cei care garantează o dezinfectare optimă și eficientă, aceştia pătrund prin ţesături, le dezinfectează si igienizează în acelaşi timp fară a le dăuna.

Generatoarele Bieffe oferă o soluţie inovatoare pentru cleaning şi îngrijirea ţesăturilor, utilizând cele mai performante tehnologii în igienizarea cu abur saturat și uscat.

Mai jos sunt enumerate avantajele folosirii acestora:

  • Curățarea cu aburi este o procedură mai ușoară, mai rapidă și mai eficientă în comparație cu metodele tradiționale de curățare.
  • Datorita jetului mare de vapori, pot fi îngrijite un număr mare de țesături/suprafețe fără a stopa procesul.
  • Produsele Bieffe sunt ecologice si pot fi utilizate fara chimicale.
  • 100% din piese sunt produse in Italia.
  • Curătarea cu vapori este mai profundă şi mai eficientă decât cu orice produs tradiţional.
  • Produsele sunt concepute in asa fel încât sa fie foarte simplu de utilizat.
  • Functioneaza doar pe bază de apa si curent electric
  • Datorită ozonului sunt uciși microbii si bacteriile.