Nebulizator Bieffe Saniblaster pentru dezinfectarea mediilor medii și mari
Cod produs: BF370
Stoc epuizat
Garantie: Persoane fizice: 24 luni
Bieffe
4.121,00Lei
TVA inclus
5.900,00Lei
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Video

SANIBLASTER este un nebulizator care, datorită sistemului său eficient de suflare, este capabil să atomizeze și să distribuie în mod uniform soluții pentru dezinfectarea mediilor, de la case, apartamente și activități comerciale, până la depozite și medii industriale, atât interne, cât și externe. SANIBLASTER se mișcă ușor chiar și în cele mai restrânse spații și poate ajunge, datorită mânerului extensibil, până la 8 metri înălțime. Sistemul de nebulizare SANIBLASTER permite economisirea unei cantități considerabile de produs nebulizat, respectând mediul în timp ce rămâne la fel de eficient. Echipat cu mâner, 3 extensii de furtun de 44 cm, o cutie de 10 lt pentru produs și un spray pentru mâner.

Cu SANIBLASTER este posibil să se efectueze dezinfectări obișnuite și decontaminare a mediilor în conformitate cu Circularul Ministerului Sănătății nr.5443 din 22 februarie 2020 2020, referitor la
măsuri de prevenire împotriva răspândirii COVID-19. SANIBLASTER poate nebuliza eficient Peroxidul de hidrogen (peroxid de hidrogen) diluat în apă la 0,5%, nu dăunează țesăturilor, metalelor, materialelor plastice, ceramicii, pietrelor naturale, lemnului și echipamentelor electronice. La sfârșitul tratamentului, se poate emite o declarație de dezinfectare. Vă reamintim că pentru a emite această declarație, tratamentul trebuie să fie efectuat de o companie autorizată pentru dezinfectare.


Domeniu de utilizare este destul de vast:

 

Case și apartamente
Birouri 
Spatii comerciale
Săli de sport
Hoteluri și restaurante
Vehicule și vehicule grele
Spatii medicale
Cantine, școli și locuri publice
Industrii și depozite
Șantiere și companiile de construcții
Mobilier de grădină și parcuri publice
Piscine

 

Alimentare  - 220-240V 50-60Hz
Consum de energie  - 1200W
Dimensiuni  - 54x45xh92 cm
Greutate -  16 kg
Capacitate rezervor - 10l

*Detalii tehnice si informatii privind accesoriile le regasiti in fisierul PDF atasat.