Postat: 25.09.2018

Cum aleg cele mai bune aspiratoare profesionale cu aburi

Ghidul cumparatorului

Pentru curatenie impecabila, fara efort si fara a utiliza substante chimice care pot provoca alergii, ai nevoie de un aspirator profesional  cu aburi, la un pret bun. Pe cat suna de bine, pe atat este de eficient si de complex si pentru a ne asigura ca alegi pe baza celor mai relevante informatii, exact produsul de care ai nevoie, iti spunem mai jos ce criterii trebuie sa verifici pentru a fi multumit.

Spre deosebire de variantele mici, de mana, sau mopurile cu aburi, modelele tip cilindru permit abordarea cu usurinta a suprafetelor mari si lucrul in zone greu accesibile, fiind ideale pentru locuinte si spatii profesionale. Eficienta lor vine insa la pachet cu dimensiuni generoase care trebuie avute in vedere in procesul de cumparare.

Un aparat supradimensionat va fi dificil de depozitat si greu de mutat prin casa, hotel sau birou in timpul curateniei, in ciuda rotilor care faciliteaza mobilitatea, insemnand efort si timp in plus. Multe dintre modelele mari au o greutatea de peste 20 kilograme determinata in mare parte de volumului rezervorului de apa.

Disponibilitatea unei cantitati mai mari de lichid la o singura umplere inseamna un timp mai ridicat de asteptare pana la atingerea temperaturii de vaporizare, dar si faptul ca ca nu trebuie sa iti faci griji pentru realimentarea aspiratorului in timpul curateniei.

Presiunea si temperatura pe care le poate dezvolta in procesul de formare a vaporilor influenteaza calitatea curateniei. Cu cat aerul este mai fierbinte si este emis cu o presiune mai ridicata, cu atat murdaria si microbii vor fi eliminati mai repede si mai eficient.

De acesti indicatori depinde calitatea indepartarii petelor si eliminarea microorganismelor cu efect nociv din covoare si tapiterii. La fel de importanta este si capacitatea dispozitivului de a mentine constante aceste valori, pentru a asigura acelasi nivel de curatare in toate zonele locuintei.Ultimele postari

28.12.2017

Aspiratoare cu aburi: 2 in 1 – aspir...

28.12.2018

Cum aleg cele mai bune aspiratoare v...

28.12.2018

Cel mai bun mop/aspirator cu aburi

Care este cel mai bun mop cu aburi? Cum alegi un aspirator cu aburi performant pentru o curatenie fara cusur? Citeste mai d...