Aparat de spalat cu presiune cu Abur Bieffe 4000 pe Motorina
Cod produs: BF4000
La comanda
Garantie: Persoane fizice: 24 luni
Bieffe
30.686,00Lei
TVA inclus
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Video
Masina de spalat de inalta presiune BF4000 este un generator de abur cu motor diesel care livreaza 35KW de abur (42KG / h).
BF4000 VAPOR permite curățarea rapidă cu aburi cu numai 3-5 litri de apă, acesta nu necesită licente speciale pentru utilzare și nu necesită instalatii de curatare a deșeurilor sau sisteme de purificare  a apei. Datorită micro-moleculei aburilor care curăță temeinic suprafața, zona tratată va deveni mai luminoasă și ușor de uscat.
Presiunea aburului este reglabila de la 0 la 11 Bar și este posibilă reglarea umidității aburului, obținând astfel un jet de abur saturat sau un jet de abur și apă fierbinte.
Masina de spalat cu presiune are 2 ieșiri independente de aburi, ambele putând fi echipate cu un pistol cu ​​aburi sau cu o lance dublă CVK57 cu țevi de înaltă presiune de până la 20-30 metri.( acestea pot fi comandate separat)
Pistolul cu abur este utilizat pentru curățarea cu abur fără apă, pentru eliminarea bacteriilor din bucătării, măcelăriile, abatoarele, brutăriile industriale, brutării, pentru curățarea și salubritatea în încăperile supuse controlului HACCP.
Lanca dubla CVK57 poate fi utilizata atat abur cat și cu detergent, excepție făcând lucrările de construcție, îndepărtarea gumei, curățarea pereților, îndepărtarea graffiti și multe altele. Funcțiile de abur și detergenți pot fi activate direct pe pistol cu ​​ajutorul unor comenzi mecanice și rapide.
Conductele de înaltă presiune sunt proiectate să nu disperseze presiunea și temperatura și să nu conțină fire electrice, fiind, prin urmare, robuste, ușoare, la îndemână și de încredere.

Pistol cu inalta presiune 200 RIP0406 – Inclus in setul de baza

       Furtun de 7 m

       Iesire abur – 1

Nu are alte accesorii incluse in set (doar lancea RIP0406)

Presiunea vaporilor: 9,5 - 10,5 bar
Capacitate boiler: 14 litri
Temperatura aburului (in cazan): 180°C
Temperatura aburului (la iesire): 150°C
Productivitate: 42 kg abur/ oră
Iesire abur: Dubla iesire
Jet de abur regalbil: Da
Jet de apa calda reglabil: Da
Jet de detergent reglabil: Da
Alimentare boiler: Diesel
Consum de combustibil cu două ieșiri de abur deschise: 2.5 l/h
Capacitate rezervor Diesel: 45l
Alimentare electrica: 220V/110V/12V cu inverter optional
Consum electirc: 150w
Capacitate rezervor detergent: 10 l
Rezervor anticalcar: 1 l
Dimensiuni: 100x70x90 cm
Greutate: 110 kg